die leest

 

Het leukste letterboek voor kinderen vanaf 4 jaar. Een boek waarmee kinderen spelenderwijs alle letters en klanken leren. Kijk samen naar de plaatjes, ontdek de letters en klanken, en lees de woorden. Dit boek is ontwikkeld in samenwerking met leerkrachten en sluit goed aan bij het aanbod op school. Veel leesplezier!

gebonden met hardcover

88 pag, 25 x 15 cm
leeftijd vanaf 4 jaar
isbn 978 90 257 6605 4 
Gottmer Uitgevers Groep B.V.

15

99
 

die vier

 

Het leukste letterkwartet voor kinderen vanaf 4 jaar. In welk woord hoor je de 's' van 'snor' of de 'oe' van 'poep'? Verzamel zo snel mogelijk kwartetten met dezelfde letter of klank. Een leuk spel waarmee je gezellig samen, thuis of onderweg, kunt oefenen met de letters en klanken die kinderen op school leren. Dit kwartet is ontwikkeld in samenwerking met leerkrachten en sluit perfect aan bij het aanbod op school. Door de 2 sets te combineren kun je het spel variëren en aanpassen aan het leerniveau.

11

99
 

2 sets van 10 kwartetten
geschikt voor 2 tot 6 spelers
leeftijd vanaf 4 jaar
isbn 978 90 257 6650 4 
Gottmer Uitgevers Groep B.V.

die niet

 

Een leuke én leerzame app. Weet jij welke van de drie plaatjes er niet bij hoort? Wijs hem aan en een grappig geluidje laat je meteen horen of je het goed hebt. Is het goed, dan krijg je punten. Wil je het spel wat spannender maken? Speel dan op snelheid. Hoe sneller je bent, hoe meer punten je krijgt. Het spel heeft 4 levels met elk 40 unieke beeldcombinaties. Elke keer dat je speelt krijg je een andere set combinaties, waardoor de levels steeds anders zijn. De foto’s worden steeds in een andere volgorde afgebeeld.
Zo blijft het spel uitdagend en verrassend. Veel plezier!

app voor ipad en iphone
geschikt voor iOS
leeftijd van 3 tot 7 jaar
Gottmer Uitgevers Groep B.V.

2

29
 

die daar

Het leukste beeldwoordenboek voor dreumesen en peuters! Met dit originele aanwijsboek vol alledaagse dingen leren kinderen de wereld om zich heen te benoemen. Maar wat het boek echt bijzonder maakt zijn de
14 verrassende categorieen waardoor je ineens anders naar al die dingen gaat kijken. En dwars door de categorieen heen kun je verbanden leggen.
Zo vind je op bijna iedere pagina iets om mee te spelen. Of een dier. Of iets waarmee je kunt rijden. Of op kunt zitten. Zoeken maar dus!

kartonboek, 32 pag, 
21 x 26 cm 
leeftijd vanaf 12 maanden 
isbn 9789025753177 
Gottmer Uitgevers Groep B.V. 

 

13

99

die is klein

Het leukste kleine beeldwoordenboek voor dreumesen en peuters! 
Vol alledaagse kleine dingen die ze zo fascinerend vinden. Dit originele aanwijsboek met verrassende categorieën helpt kinderen de wereld om zich heen te benoemen. En op elke pagina is (iets van) een dier te vinden. 
Zoeken maar dus!

kartonboek, 32 pag, 
12,5 x 16 cm 
leeftijd vanaf 12 maanden 
isbn 9789025756178 
Gottmer Uitgevers Groep B.V.

10

99
 

© 2016 die  copyright